Til toppen

Ovnsrens

Sorter etter:

Avfetting kjøkk Greasestrip Plus 5l

Høyeffektivt avfettingsmiddel som raskt løser opp vanskelig , fastbrent smuss i ovner og på grill.
5510811
 

Grovrengjøring Suma Extend D3 0,75l

Avfettingsmiddel som er klart til bruk med skumtrigger, for daglig bruk. Rask og effektiv rengjøring av skitne kjøkkenoverflater dek ket med olje, fett eller fastbrent smuss.
3360413
 

Grovrengjøring Suma Extend D3 2kg

Rengjøring av ovner, grillrister, avtrekksvifter og fettfiltre i storkjøkken. Kan brukes på aluminium. Alkalisk aluminiumssikkert, kraftig rengjøringsmiddel. Leveres med sprayer og slange.
5261053
 

Ovnsrengj. KitchenPro Greaselift 2l

Et høykonsentrert og brukervennlig grillrengjørings og avfettingsmiddel. Produktet er sikkert i bruk og det er ikke behov for verneutstyr. Konsentratet blandes ut ved hjelp av dosering sapparat.
5511207
 

Ovnsrengjøring Greaselift 750ml

Effektiv ovnsrengjøring - helt sikker i bruk. Genialt produkt som kan brukes uten verneutstyr. Løser raskt opp fett, velegnet til ov ner, griller, fettfilter og avtrekkshetter. Perfekt til både dyprens og daglig rengjøring. Produktet skader ikke aluminium og er bio logisk nedbrytbar.
5511135
 

Ovnsrens Grease Express 1l

Ovnsrengjøring og avfetting av ovner og griller til bruk ved høye temperaturer.
5511091
 

Ovnsrens Oven Cleaner Power 5l

For rengjøring av ovner med integrert rengjøringssystem. Konsentrert, alkalisk, avfettende rengjøringsmiddel. Produktet rengjør ovne r både varme (maks 60°C) og kalde temperaturer.
5511131
 

Ovnsrens Oven Rinse Power 5l

Oven Rinse Power er tørremiddel spesielt utviklet til bruk i ovner med integrerte rengjøringssystemer. Enkel og hurtig bruk vil øke din hygienestandard og ovnens levetid. Den spesifikke formelen nøytraliserer alkaliteten i kokeskapet og fjerner kalkavleiringer so m bygges opp under tilberedningsprosessen. Produktet etterlater en tørr, hygienisk og skinnende ren overflate og sparer tid og arbei dskostnader. Oven Rinse Power kan brukes til alle automatiske rengjøringssystemer i ovner og kombiovner.
5511277
 

Ovnsrens Rational 10l

Flytende ovnsrens til bruk ved automatisk rengjøring av Rational CPC ovner. Enkel rengjøring med strålende resultat.
3355276
 

Ovnsrens Suma Grill D9 0,75l

Brukervennlig forpakning (0,75L) klar til bruk avfettingsmiddel med skumtrigger for daglig bruk. Løser hurtig opp fett og fastbrent smuss. Egner seg godt til bruk på rustfritt stål. (Må ikke brukes på aluminium)
3355683
 

Ovnsrens Suma Grill D9 2l

Periodisk rengjøring av ovner, komfyrer , griller, frityrkjeler. Må ikke brukes på aluminium eller andre alkaliefølsomme materialer.
5281090
 

Ovnsrens Suma Grill Hi-temp D9.8 0,75l

Hurtigvirkende, klar til bruk rengjørings /avfettingsmiddel for dagligbruk. Egnet for bruk på høye temperaturer. Ingen ventetid for nedkjøling av stekeoverflaten og ovn før r engjøring innebærer spart arbeidstid.
3355684