Økobekken lokk engangs midi

Varenummer: 4271330
Salgsenhet: ESK (100 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Økobekken lokk engangs Lokk til bruk på engangs økobekken. Kan benyttes i Vortex destruksjonsmaskin.Vernacares unike engangssystem innen hygieneartikler, benytter mindre energi enn tradisjonelle produkter som bekken og urinflasker krever i forbindelse med rengjøring. Med Vernacare engangsprodukt får pasienten alltid en hygienisk opplevelse ved stell og urinering/avføring, de ansatte får mindre jobb med rengjøring og man hindrer krysssmitte. Systemet er enkelt i bruk da engangsproduktene blir plassert etter bruk i en Vortex destruksjonsmasking som kverner opp materiale til en tynn masse som blir skylt ut i kloakken. Dette sparer miljøet, de ansatte og gir en god totaløkonomi.

Destruksjonsmaskin Vortex pluss

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vortex er en svært driftsikker maskin, med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Maske har svært god erfaring med denne maskinen som både er solgt til sykehjem og store sykehus i over 10 år i Norge. Vortex + destruksjonsmaskin med touchfri teknologi hvor man enkelt åpner og lukker lokket med foten.
3353842

Økobekken engangs midi

Økobekken midi er ideel for urin/avføring og kan holde inntill 2 liter væske. Produkter lar seg effektivt oppbevare, engangs til bruk i destruksjonsmaskiner fra Vernacare.
4271326

Økobekken engangs støtte midi

Engangs økobekkenstøtte for økobekken midi
4271327

Økobekken støtte plast midi

Økobekkenstøtte for pasienten ved bruk av engangs økobekken midi.
4271328

ESK
Vekt 1.4 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 3.556 dm3