Økobekken engangs maxi

Varenummer: 4271300
Salgsenhet: KAR (100 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Økobekken maxi engangs til bruk i destruksjonsmaskin Vernacare, som passer i Etac dostol. Produktet holder 2 liter væske. Det er mulig å bestille lokk og poser separat for å unngå lukt og synlighet undre transport fra pasientens rom til destruksjonsmaskinen.Vernacares unike engangssystem innen hygieneartikler, benytter mindre energi enn tradisjonelle produkter som bekken og urinflasker krever i forbindelse med rengjøring. Med Vernacare engangsprodukt får pasienten alltid en hygienisk opplevelse ved stell og urinering/avføring, de ansatte får mindre jobb med rengjøring og man hindrer krysssmitte. Systemet er enkelt i bruk da engangsproduktene blir plassert etter bruk i en Vortex destruksjonsmasking som kverner opp materiale til en tynn masse som blir skylt ut i kloakken. Dette sparer miljøet, de ansatte og gir en god totaløkonomi.

Destruksjonsmaskin Vortex pluss

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vortex er en svært driftsikker maskin, med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Maske har svært god erfaring med denne maskinen som både er solgt til sykehjem og store sykehus i over 10 år i Norge. Vortex + destruksjonsmaskin med touchfri teknologi hvor man enkelt åpner og lukker lokket med foten.
3353842

Dusj og Dostol komplett Etac

Justerbar opp til 60 cm setehøyde. Enkel høydejustering: Høyden kan justeres for å passe perfekt over toalettet. Den kan også settes til å matche en bestemt forflytningssituasjon, for eksempel fra seng til Clean.
4271331

Poser for bekken

Poser for bekken til bruk som overtrekkspose for engangsbekken ved transport fra pasientrom til skyllerom
4271306

Økobekken lokk engangs maxi

Lokk til bruk på engangs økobekken, kan legges i Vortex destrujonsmaskiner.
4271309

KAR
Vekt 0.049 g
Lengde 36.0 cm
Bredde 29.0 cm
Høyde 29.0 cm
Volum 0.626 dm3