• Kategoribanner Data Contour uke 13 20

CONTOUR RollerMouse Free3 sort trådløs

Vår raskeste mus hittil. RollerMouse Free3 kombinerer høy presisjon og komfort med lav design. Dette er verktøyet for deg som beveger deg mellom ulike arbeidsplasser.
3357922

Contour RollerMouse Pro3 plus sort

RollerMouse Pro3 plus er utviklet for krevende oppgaver hvor det er nødvendig med repetitive bevegelser. Pro3 plus er det riktige valget for dem som bruker en mus i lange perioder av gangen hver dag – enten på jobb eller hjemme.
3358986

Contour RollerMouse Pro3 sort

RollerMouse Pro3 er utviklet for krevende oppgaver hvor det er nødvendig med repetitive bevegelser. Pro3 er det riktige valget for dem som bruker en mus i lange perioder av gangen hver dag – enten på jobb eller hjemme.
3357164

Contour Unimouse skifergrå trådløs

Unimouse er designet slik at du kan utforske de fire friksjonsbaserte leddpunktene og finne de stillingene som er mest komfortable for deg. Den lar deg bytte stilling når som helst, bruke andre muskler og sener og unngå en statisk arbeidsstilling.
3359547

Contour Unimouse venstre trådløs

Unimouse har fire justerbare egenskaper som tilbyr god komfort og støtte – uansett hvor stor hånden din er. For venstehendte. Trådlø s.
3360749

Mus RollerMouse Re:d MAX

Overlegen presisjon og enkel betjening, kombinert med maksimal støtte.
3355011

RollerMouse Red Plus trådløs

RollerMouse Red plus Wireless er en ergonomisk mus med ekstra stor håndleddstøtte, utformet for å gi deg full kontroll, akkurat slik du er vant til fra RollerMouse Red plus – men med bevegelsesfriheten som bare trådløs tilkobling kan gi deg.
3360746

RollerMouse Red trådløs

RollerMouse Red Wireless er en ergonomisk mus utformet for å gi deg full kontroll, akkurat slik du er vant til fra RollerMouse Red – men med bevegelsesfriheten som bare trådløs tilkobling kan gi deg.
3360747

Tastatur CONTOUR Balance

Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på. Tastaturet er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus og Free2.
3354831
>