Til toppen

Korrekturmidler

Sorter etter:

Korrekturlakk 20ml

Flytende og hurtigtørkende korrekturlakk. Flaske på 20ml med pensel. Dekker godt og brukes for å rette småfeil. Ved kopiering, scan ning eller fax er korrekturen så og si usynlig. Ristes godt før bruk. Viktig at lokket skrus godt på igjen etter bruk slik at lakken ikke tørker inn.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352548
 

Korrekturlakk Pritt 20ml

Flytende hurtigtørkende korrekturlakk. Flaske på 20ml med pensel. Dekker godt. Brukes for å rette småfeil. Ved kopiering vises denne retting ikke på kopien.
2226604
 

Korrekturpenn 8ml

Korrekturpenn med 8ml flytende lakk. Press på pennens kropp for å kontrollere mengden lakk. Metalltupp. Leveres i pakker á 10 stk. Q- Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag br uker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen elle r i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukt er, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352942
 

Korrekturpenn Pritt 8ml

Hendig penn for å korrigere nøyaktig prikker, små områder og linjer, egnet for blyant tilfeller - ideell for kontor og skole.
3357784
 

Korrekturroller Dynagrip 4.2mmx10m

Engangs korrekturroller med komfortabelt gummigrep og filmbasert tape. Bredde 4.2mm, lengde 10m. God dekkevne og lett påføring til papiret. Brukes for å rette småfeil.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten d et er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, s kriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352809
 

Korrekturroller Mini 4.2mmx5m

Hendig og liten engangs korrekturroller. Bredde 4.2mm, lengde 5m. God dekkevne og lett påføring til papiret. Hurtigtørkende og presis. Brukes for å rette småfeil.
3352810
 

Korrekturroller Pritt Comp. Flex 4.2

Umiddelbar korrigering, perfekte resultater. Jevn og renslig påføring takket være den nye fleksible spissen.
3357741
 

Korrekturroller Pritt Comp. Flex R 6.0

Umiddelbar korrigering, perfekte resultater. Jevn og renslig påføring takket være den nye fleksible spissen.
3357742
 

Korrekturroller Pritt Eco Flex 4.2

Hus av 100 % gjenvunnet plast. Ergonomisk sideveis påføring og fleksibel spiss.
3357743
 

Korrekturroller Pritt Mini 4.2

Umiddelbar korrigering, perfekte resultater. Renslig påføring takket være presisjonsspissen.
3357694
 

Korrekturroller Pritt Refill Flex 4.2

Umiddelbar korrigering, perfekte resultater takket være den nye fleksible spissen. Kan fylles på med en refill.
3357744
 

Korrekturroller Pritt Refill Flex 6.0

Umiddelbar korrigering, perfekte resultater takket være den nye fleksible spissen. Kan fylles på med en refill.
3357772