Kampanjeprodukter

Kaffe Evergood Classic kokmalt 250g

Evergood Classic kokmalt. Etter at kaffen er brent, males den. Jo finere kaffen er malt, desto kortere tid bruker vannet på å trenge inn i kaffekornene og trekke ut de ønskede smaksstoffene. Hvilken malingsgrad du skal bruke, avhenger av hvordan du skal tilberede kaffen. Bruker du kaffekjele – velg kokemalt kaffe. Kontakttiden mellom vann og kaffe skal da være 6-8 minutter, kaffen skal ikke ko ke - bare trekke. Husk å bruke friskt, kaldt vann - 60 – 70 g kaffe pr. liter vann, og server kaffen når den er nylaget. Oppbevar ka ffen i posen også etter at den er åpnet – da bevares aromaen lenger.
9701084

Kaffe Evergood classic filter 250g

I Evergood er innholdet av høytvoksende Arabica-bønner spesielt stort for at smak og aroma skal bli best mulig. Evergood Classic er en fyldig aromatisk kaffe med en velbalansert, fin ettersmak.
9701057

Kaffe Evergood classic filter 500g

I Evergood er innholdet av høytvoksende Arabica-bønner spesielt stort for at smak og aroma skal bli best mulig. Evergood Classic er en fyldig aromatisk kaffe med en velbalansert, fin ettersmak.
9701110

Kaffe Evergood finmalt 1000gr

Finmalt Kaffe 1kg Evergood
3359336

Kaffe Evergood finmalt 100g

Evergood kaffe filtermalt. God smak går aldri av moten. De fleste kaffemerker er blandet av kaffesorter som varierer i kvalitet, sma k og pris. I Evergood er innholdet av finere høytvoksende kaffesorter spesielt stort, for at smak og aroma skal bli best mulig. Derf or koster Evergood noe mer enn annen kaffe. Evergood er en fyldig, aromatisk kaffe med en velbalansert fin smak. En pose på 90gr pas ser til en trakting på kanne rundt 2,0 liter.
9701086

Kaffe Evergood hele bønner 600g

Evergood hele kaffebønner. For dem som har kaffekvern selv, er dette en perfekt kaffe. Vakuumpakket og helt fersk når posen åpnes. A vhengig av om du skal tilberede kaffen i kaffekjele, kaffetrakter, presskanne eller espressomaskin, husk å velg den anbefalte maling sgrad til utstyret. Tilbered deretter kaffen på vanlig måte. Husk å bruke friskt, kaldt vann - 60 – 70 g kaffe pr. liter vann (kok-/ filter- og presskannemetoden) og server kaffen når den er nylaget. Oppbevar kaffen i posen også etter at den er åpnet – da bevares a romaen lenger.
9701088

Kaffe Friele 90gr Fairtrade

Friele Kaffe Fin 90g Fairtrade
3359334
>