Til toppen

Hudpleie

Sorter etter:

Barriere spray repair Attends 100ml

En spraybar, hudbeskyttende krem. Beskytter, lindrer og reparerer hudutslett i forbindelse med inkontinens hos voksne. Lindrer og re parerer irritert og ødelagt hud, og hindrer ytterligere irritasjon. Danner en pustende og beskyttende barriere. Skal ikke brukes på betente eller infiserte sår.
4571450
 

Barrierekrem Abena u/parfyme 75ml

Abena Skincare Ointment med 41% fett er ideel til meget tørr og/eller irritert hud. Ingrediensene hjelper til å opprettholde en natu rlig fuktighetsbalanse. Salven hjelper også til å forbedre hudteksturen samtidig som den reparerer huden. Tester har vist at Abenas Skincare Ointment har en fantastisk fuktighetsevne som holder i lang tid etter påførelse. Inneholder ingen farge eller parfyme. Påfø r i et tynt lag for best mulig effekt. Doser etter behov. Vær oppmerksom på at huden skal absorbere kremen før det påføres ytterlige re. Kun til utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene.
4335023
 

Barrierekrem IC Soft Care Aquagard 1,3l

"Soft Care Aquagard er en effektiv barrierekrem til hendene. Aquagard danner en beskyttende hinne på huden som hjelper til å beholde hudens naturlige fuktighet og forhindre sårhet. Aquagard benyttes forebyggende og påføres rene og tørre hender før arbeidet starter. "
3361212
 

Barrierelotion m/parfyme 500 ml

Barrier Skincarelotion er beregnet til tørr og irritert hud. Lotionen etterlater en beskyttende hinne på huden. Hinnen beskytter hud en mot påvirkning fra omgivelsene og samtidig hindres fordamping fra hudens overflate, slik at fuktigheten bevares. Lotionen innehol der pleiende ingredienser som virker helende og beroligende. Er også ideel som håndlotion til personer som jobber i vått miljø. Loti onen trenger hurtig inn i huden.
4335015
 

Deodorant Neutral roll-on 50ml u/parfym

Spesielt velegnet til personer med sår eller vanskelig hud og som derfor ikke tåler vanlige deodoranter. Motvirker selve svettedanne lsen, og virker effektivt hele dagen. Hudnøytral og helt uten parfyme. Svanemerket.
3367518
 

Dusj og badeolje m/parfyme 500ml

Abenas Shower and Bathing Oil har fantastisk vaskeevne og forebygger skjør hud til å bli til tørr hud. Blander seg med vannet og sku mmer godt. Velegnet som hårshampoo til personer med spesielt tørr hodedbunn. Personer med dype hudfolder bør benytte denne oljen fre mfor såpe. Inneholder eteriske oljer, naturlig Jojobaolje og Aloe Vera, som virker beroligende, inflammasjonsdempende på rød og skjø r hud. Tilfører huden fuktighet. pH verdien er nøye justert til å matche hudens pH og dermed styrker den huden. Kun til utvortes bru k. Unngå kontakt med øynene.
4335005
 

Dusj og badesåpe 500ml m/parfyme

Abenas Shower and Bathing Soap er velegnet til både hår og kropp. pH verdien av såpen er justert slik at den matcher hudens pH. Dett e gjør produktet allsidig og brukbart til hyppig bruk. Produktet er uten fargestoffer, men med parfyme. Kun til utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene.
4335010
 

Dusjkrem Lactasyd u/parfyme 250 ml

Lactacyd Dusjkrem for daglig hudpleie. Dokumentert mild og helt uten parfyme. Kan med fordel brukes av hele familien. Lactacyds dusj krem rengjør huden mildt og skånsomt og inneholder melkesyre som beskytter huden mot bakterier, uten å forstyrre dens naturlige fors var. pH 3,5
4312001
 

Dusjsåpe Neutral u/parfyme 250ml

Neutral dusjsåpe er skånsom mot alle typer hud, inneholder ingen tilsetningsstoffer som f.eks. fargestoffer, parfymer eller parabene r,men er full av gode og effektive ingredienser som rengjør og tar vare på huden din. Denne dusjgeleen har en hudnøytral pH. Godkjen t av norges astma- og allergiforbund.
3356482
 

Dusjsåpe Sterisol 5l

Mild og behagelig såpe som kan brukes til både kropp og hår. Uten konserveringsmiddel og tar hensyn til både hud og hår. SterisolSys tem er et komplett system for god hygiene på arbeidsplassen.
5221017
 

Hudkrem Luphenil 50 ml spesialkrem

Et produkt som brukes både før og etter arbeid. Luphenil er ideell for de som utsetter huden for mye fukt eller skitt. Forebyggende før arbeid og gjenfetter etter arbeid. Fungerer også som problemløser ved ekstrem tørr hud og sprukne hender.
4311015
 

Hudkrem Sterisol 0,7l u/parfyme

Uparfymert lotion som gjenoppbygger hudens fuktighet. Mindre fet enn krem. Inneholder karbamid. Uten fargestoffer og konserveringsmi ddel.
3365662