• Hanske Nitril Steril PF XL - slideshow 1

Hanske Nitril Steril PF XL

Varenummer: 4391073
Salgsenhet: ESK (50 PAA)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Steril nitril engangshanske 240mm til anvendelse i alle situasjoner hvor steril prosedyre er påkrevet. Hanskene er fremstilt og pak ket på særlig utvalgte hanskefabrikker, hvor sikkerhet og hygiene er i høysetet. Hanskerne er fremstillet av nitrilgummi ogSteril nitril engangshanske 240mm til bruk i alle situasjoner hvor steril prosedyre er påkrevd. Hanskene er produsert og pakket på u tvalgte hanskefabrikker, hvor sikkerhet og hygiene er i høysetet. Hanskene er produsert av nitrilgummi og inneholder ingen latexpro teiner. Pudderfri, for optimal sikkerhet med god passform. Den teksturerte overflaten git et bedre grep. Pakket som par.

Hanske Biogel Eclipse 8.

Steril deproteinisert pudderfri latexoperasjonshanske.Biogel Eclipse er en deproteinisertlatexhanske, hvor en har fjernet årsaken ti l de flesteallergiene.
4381435

Hanske operasjon Sempermed Surpreme 8,0

Operasjonshanske steril latex. Høyre og venstre hånds hanske AQL 1,0 EN455 godkjent. Brukes ved steril prosedyre.
3351194

Hanske Operasjon SF Latex PF 8,5

Steril operasjonshanske pudderfri lateks i par Sensiflex
4381460

Desinfeksjon Pluss hånd m/klh.80% 600ml

Kirurgisk PLUSS Hånddesinfeksjon er utviklet for optimal effekt. Den er både rask å påføre, har dokumentert langtidseffekt og en behagelig konsistens. Produktet har en påføringstid på kun 1,5 min noe som gjør den unik innen sitt virkeområde. Tilsatt Klorhexidin gjør at den har dokumentert langtidseffekt i minimum 3 timer. Formuleringen har en optimal sammensetning av 4 alkoholer, som gjør den meget effektiv. Mykgjørende og fuktighetsbevarende (glyserin) midler bidrar til at huden bevares myk og frisk. Etanolen har en farmasøytisk og syntetisk kvalitet, og væsken leveres i hvit flaske for å sikre at klorheksidinen ikke blir misfarget. Væsken oppleves ikke klissete og er godt egnet før hanskebruk. Desinfeksjonsvæsken er tyntflytende slik at den kommer til overalt. Produktet tilfredsstiller EN 12791 med påføringstid 1,5 min.
3352010

ESK
Vekt 0.028 g
Lengde 63.0 cm
Bredde 28.0 cm
Høyde 26.0 cm
Volum 0.153 dm3