Håndvask eller hånddesinfeksjon?

Både håndvask og alkoholbasert hånddesinfeksjon er i de fleste tilfeller gode og effektive metoder for håndhygiene.

Alkoholbasert hånddesinfeksjon har redusert effekt når hendene er våte, synlig skitne eller tilgriset med organisk materiale som matrester og kroppsvæsker. Håndvask med såpe og vann anbefales derfor normalt som metode utenfor helsetjenesten.

I forbindelse med covid-19-epidemien utføres imidlertid håndhygiene hyppigere enn ellers. Alkoholbasert hånddesinfeksjon er enkelt å gjøre tilgjengelig og mindre irriterende for huden på hendene. Det kan derfor være et godt alternativ til håndvask når hendene er tørre og ikke synlig tilgriset.

For å oppnå tilfredsstillende effekt er det avgjørende å følge produsentens anbefalinger for volum og virketid.

NB - Det er ikke behov for å utføre både håndvask og hånddesinfeksjon. En av delene holder.

Effektiv håndvask trinn for trinn:

Håndsåpe Katrin Sunny Garden 0,5L

Effektiv, mild og velduftende flytende håndsåpe for Katrin Soap Dispenser 500ml, gir opptil 250 doseringer. Inneholder milde ingredi enser, som gjør den meget skånsom mot hendene og gjør den anvendelig til frekvent bruk. Luft- og bakterietett flaske med engangsvent il. Miljømerket Svanen og EU Blomsten. Dermatologisk testet.
3363486

Håndsåpe Katrin Sunny Garden 1L

Effektiv, mild og velduftende flytende håndsåpe for Katrin Soap Dispenser 1000ml, gir opptil 500 doseringer. Inneholder milde ingred ienser, som gjør den meget skånsom mot hendene og gjør den anvendelig til frekvent bruk. Ph verdi XX. Luft- og bakterietett flaske m ed engangsventil. Miljømerket Svanen og EU Blomsten. Dermatologisk testet.
3363481

Håndsåpe Lano 300ml m/pumpe

Ny formulering i ny emballasje. Mild og kremet håndsåpe fri for parabener, fargestoffer og allergener. Dermatologisk testet på sensitiv hud.
3354577

Håndsåpe Tork S1 Ekstra mild 1l

Tork Ekstra Mild Flytende Såpe for personer som må vaske hendene ofte, som medisinsk personale på sykehus, tannleger osv. Det er en veldig mild, kremaktig såpe som er dermatologisk testet og uten parabener, med tykt og kremaktig skum. Uten parfyme og farge. Tilhør er S1 systemet.
5331122

Håndsåpe Tork S1 Mild 1l

Tork Mild Flytende Såpe i 1 liters flaske er ideell til vanlig håndvask i toalettrom på kontorer, hoteller, restauranter og offentli ge steder. Det er en mild og kremaktig såpe som er dermatologisk testet og uten parabener, med tykt og kremaktig skum, og som er øko nomisk i bruk. Mild parfymert. Tilhører S1 systemet.
5331117

Håndsåpe Tork S2 Mini Mild 475ml

Tork Mild Såpe er ideell for regelmessig håndvask, for eksempel i toalettrom på kontorer, hoteller, restauranter og offentlig område r. En mild, kremet og dermatologisk testet såpe. Såpen gir tykt og kremet skum, og er økonomisk i bruk. Tork Premium Mild Flytende S åpe er en allsidig såpe.
5331118

Håndtørk Classic NonStop Easy Pick

Katrin Classic Non Stop Easy Pick er et 2-lags mykt håndtørk i ark som er pakket i en hendig innerforpakning som fungerer som en dis penser og gir ett ark av gangen. Anbefales til bruk på trange steder hvor plassen er for liten til å montere dispenser. KRT har bære håndtak slik at den er lett å ta med seg. Ark str: 25,5x24cm. 135 ark i en pakke.
5112020

Håndtørk H2 Xpress Advanced Soft 2l M

Tork Xpress Multifold Advanced Håndtørk er et 2-lags hvitt tørkepapir. Egnet for miljøer som krever både komfort og hygiene - som re stauranter, kontorer og helseinstitusjoner. God absorbsjon, myk og vennlig mot huden. 136 stk i en pakke. Ark str: 21,2x34cm. Tilhør er H2 systemet.
5041380

Håndtørk H2 Xpress Premium Extra Soft 2l

Tork Xpress Ekstra Mykt Multifold Håndtørk er et 2-lags hvitt håndtørkepapir. Er utmerket for omgivelser som krever høy komfort og o ptimal hygiene: restauranter, kontorbygg og helsesektoren. QuickDry: tørker hendene raskt , mykt og skånsomt og gir en kvalitetsføle lse. Ark str: 21,2x34cm. 100 stk i en pakke. Tilhører H2 systemet.
5041006

Håndtørk H2 Xpress Premium Soft 2l M

Tork Xpress Multifold Premium Håndtørk er et 2-lags hvitt tørkepapir. Egnet for miljøer som krever både komfort og hygiene - som re stauranter, kontorer og helseinstitusjoner. God absorbsjon, myk og vennlig mot huden. 110 stk i en pakke. Ark str: 21,2x34cm. Tilhør er H2 systemet.
5041378

Håndtørk H3 Tork Plus C-fold myk 2l

Tilfredsstill grunnleggende håndtørkebehov med Tork C-Fold Håndtørk Advanced med den rette kvaliteten når kostnad og ytelse er like viktig. Disse håndtørkene passer til dispenseren for Tork C-Fold Håndtørk, et tradisjonelt system som tilbyr stablede håndtørk.
5751057

Håndtørk Katrin Basic Non Stop M 1l

Katrin basic ettlags håndtørk i naturhvit farge.
3362337

Håndtørk Katrin Classic Zig Zag 2l

Hvitt mykt 2-lags V-fold papirhåndkle. Arkstørrelse 22,4x23 cm. God absorpsjon og komfort. Ett ark av gangen, som medfører redusert forbruk og bedre hygiene.
3364176

Håndtørk Katrin Plus NonStop M2

Høyoppløselig, hvitt ekstra mykt 2-lags Z-fold papirhåndkle, 20,6 x 24 cm. Pga rask oppløsning anbefales papiret til vakumtoaletter, feks ombord i båter, fly og tog. Egner seg også godt i bygninger med gamle rørsystem.
3364177
>