Til toppen

Hånd og hudkremer

Sorter etter:

Beskyttelseskrem Travabon Classic 100ml

Fettfri hudbeskyttelse mot olje og stoffer på arbeidsplassen som ikkekan løses opp med vann . Gjør det enklere å rengjøre huden din etterkontakt med sterk forurensning. Travabon® Classic inneholder en høyandel uorganisk talkum i fast form, noe som skaper et fysisk beskyttendelag på huden. Denne beskyttelsen har en spesiell positiv effekt der hud kommer i kontakt med organiske løsemidler eller s toffer som inneholder løsemidler, samt når du arbeider med glassfiber og oljer i sammenheng med metallarbeid.
3353708
 

DEB Stokoderm Grip PURE 100ml

Universalkrem uten farge og parfyme for bruk før arbeid, inneholdende Eucoriol® som gir en astringent (sammentrekkende) effekt. Hjel per med å gi bedre grep i fuktige miljøer og hindrer at hånden blir klam under hansker. Passer for de fleste arbeidsplasser. Beskytt er mot moderat til tung eksponering for oljebaserte og vannbaserte stoffer (som olje, fett, smøremidler og vaskemidler) der hansker brukes av og til.
3354248
 

DEB Stokoderm Protect PURE 100ml

Universal hudkrem til bruk før arbeidet begynner. Beskytter huden mot kontakt med vannbaserte og ikke vannbaserte forurensningskilder. Parfymefri og fettfri. Bidrar til at skitt, farge, olje m.m. ikke trenger inn i huden og blir enkle re å vaske av.
3353231
 

Fotspray Stokoderm Foot Care 100ml

Deodoriserende og pleiende fotspray. Anvendelse: For å beskytte føttene når du bruker tett fottøy. Reduserer hevelse i huden.
3365553
 

Hudkrem DEB Stokoderm Frost 100ml

Hudbeskyttelseskrem for arbeid ved lave temperaturer. Forhindrer huden fra å bli tørr under kalde forhold.
3359635
 

Hudkrem DEB Stokoderm Frost 1l

Hudbeskyttelseskrem for arbeid ved lave temperaturer. Forhindrer huden fra å bli tørr under kalde forhold.
3359636
 

Hudkrem DEB Stokolan Classic 100ml

En konsentrert fuktighetsgivende og pleiende krem som bidrar tilgjenoppretting av fuktighet i tørr og vanskelig hud.
3353776
 

Hudkrem DEB Stokolan Classic 1l

En svært effektiv hudpleiekrem som inneholder en stor mengde fuktighetsgivende stoffer. Hjelper med å berolige tørr og stresset hud ved å støtte regenerering av hudens naturlige barrierefunksjon. For bruk i industri og helsevesenet, særlig der personalet har tendens til å få tørr og stresset hud.
3353775
 

Hudkrem Deb Stokoderm Aqua PURE 100ml

Stokoderm Aqua PURE hjelper med å beskytte huden din når du arbeider med vannbaserte stoffer på arbeidsplassen eller i fuktige og vå te miljøer. Med reparerende effekt. Stabiliserer, fornyer og herder hudbarrieren.
3361143
 

Hudkrem Deb Stokoderm Aqua PURE 1l

Stokoderm Aqua PURE hjelper med å beskytte huden din når du arbeider med vannbaserte stoffer på arbeidsplassen eller i fuktige og vå te miljøer. Med reparerende effekt. Stabiliserer, fornyer og herder hudbarrieren.
3361144
 

Hudpleiekrem Plum Handy Creme 0,7l BiB

Hudpleiekrem med 22 % fett til pleie av normal og tørr hud. Kremen absorberes raskt inn i huden, og har en gjenoppbyggende effekt. I nneholder ikke parfyme, farge eller parabener. Velegnet til ansatte innen helsevesenet og næringsmiddelindustrien.
3364656
 

Hudpleiekrem Plum Handy Plus 0,7l BiB

Lett parfymert, gjenoppbyggende hudpleiekrem til pleie av normal og tørr hud. Uten farge og parabener. Absorberes raskt og hjelper h uden å bevare fuktigheten. Velegnet til kontorer, og offentlige toaletter bl.a.
3364657