Desinfeksjon Virkon tbl 10x5gr

Varenummer: 4521013
Salgsenhet: BKS
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Desinfeksjonsmiddel med bred effekt på bakterier, virus og sopp. Produktet er tabletter som løses opp i vann til ferdigbruksløsning. Bruksområder er desinfeksjon av utstyr og overflater, samt medisinsk ustyr som ikke tåler høye temperaturer. Virkon er også egnet til å bruke på utstyr innenfor næringsmiddelindustrien, f.eks frisører, svømmehaller og treningssentre. Det er lenge vært kjent at oksydative desinfeksjonsmidler er effektive. De har fordeler som holdbarhet og liten material påvirkning.Virkon blandingsprosedyre 1. Fyll 500 ml lunkent vann på flasken 2. Tilsett 1 stk VirKon tablett 3. Vend flasken 2-3 ganger 1% bruksløsning er klar 1 tablett pr 1/2 liter vann 1% bruksløsning Bruksløsning: • har en rosa farge • pH 2,6 • holdbarhet 5 dager Drapseffekt på: • bakterier (ikke mykobakterier (TBC)) • virus • sopp Desinfeksjon av ikke synlig forurenset utstyr og flater: Utstyr: La utstyret ligge i VirKon bruksløsning i 10 minutter. Skyll godt med rent vann. Overflate: Bearbeid flaten grundig med ren klut, fuktet med VirKon bruksløsning. Virketid 10 minutter. Ettertørk med våt klut. Desinfeksjon av synlig forurenset utstyr og flater: Utstyr: La utstyret ligge i VirKon bruksløsning 30 minutter. Skyll godt med rent vann. Overflater: Bearbeid flaten grundig med ren klut, fuktet med VirKon bruksløsning. Virketid 30 minutter. Ettertørk med våt klut. Tekstiler: Bløtlegg tekstilene i Virkonløsning i 10 minutter. Følg deretter tekstilenes vaskeanvisning Materialpåvirkning: Ingen negativ materialpåvirkning på: plast, epoxy, glass, rustfritt stål. Begrensninger på: Mykmetaller og legeringer. Anbefales ikke til desinfeksjon av: Endoskoper Bruk alltid hansker ved håndtering av desinfeksjonsmiddel! Brukt bruksløsning kan helles direkte i avløp! Må ikke sprayes da det ikke skal lages aerosoler av desinfeksjonsmidler!

Desinfeksjon Rely+On Virkon pulver 500g

Virkon er et oksydativt overflate desinfeksjonsmiddel med bred drapseffekt på bakterier, virus og sopp. Skånsom for menneske, materiale og miljø. Påvirkes ikke av organisk materiale. Kort virketid. Registrert og godkjent av SLV og registrert i TKVD.
3358016

Desinfeksjon Virkon tb0 l 50x5gr

Desinfeksjonsmiddel med bred effekt på bakterier, virus og sopp. Produktet er tabletter som løses opp i vann til ferdigbruksløsning. Bruksområder er f. eks desinfeksjon av utstyr og overflater, samt medisinsk ustyr som ikke tåler høye temperaturer. Virkon er også egnet til å bruke på utstyr innenfor næringsmiddelindustrien, f.eks frisører, svømmehaller og treningssentre. Det er lenge vært kjent at oksydative desinfeksjonsmidler er effektive. De har fordeler som holdbarhet og liten material påvirkning.
4521014

Blandeflaske for Virkon 0.5l

Virkon er et oksydativt overflate desinfeksjonsmiddel med bred drapseffekt på bakterier, virus og sopp. Skånsom for mennesker, materiale og miljø. Påvirkes ikke av organisk materiale. Kort virketid. Registrert og godkjent av SLV og registrert i TKVD. Virkon blandeprosedyre: Fyll blandeflasken med 0.5 liter lunkent vann, tilsett 1 tablett med Virkon, skru på korken. Blandeflasken vendes noen ganger. Bruksløsningen har en lysrosa farge. PH 2,6. Bruksløsningen har 5 dagers holdbarhet.
4521015

BKS
Vekt 0.08 Kg
Lengde 5.0 cm
Bredde 5.0 cm
Høyde 6.0 cm
Volum 0.15 dm3