Til toppen

Overflate

Sorter etter:

Blandeflaske for Perasafe

PeraSafe er et oksydativt desinfeksjonsmiddel. Bred drapseffektpå bakterier, virus, sopp. Dokumentert effekt på sporer som Clostridi umdifficile og Bacilliums subtilis. Kort virketid. Er registrert oggodkjent av Statens Legemiddelverk. Flaske for blanding av PeraSa fedoseposer og vann. Fremgangsmetode: Fyll flasken med 1 dl lunket vann,tilsett doseposen, skru på korken, vend flasken et par gange r.Blandingen har da en lyseblå farge med pH 8. 24 timers holdbarhet, meden kraftig lukt. Utgjør ingen he
4521012
 

Blandeflaske for Virkon 0.5l

Virkon er et oksydativt overflate desinfeksjonsmiddel med breddrapseffekt på bakterier, virus og sopp. Skånsom for mennesker,materia le og miljø. Påvirkes ikke av organisk materiale. Kort virketid.Registrert og godkjent av SLV og registrert i TKVD. Virkonblandepros edyre: Fyll blandeflasken med 0.5 liter lunkent vann, tilsett1 tablett med Virkon, skru på korken. Blandeflasken vendes noen ganger. Bruksløsningen har en lysrosa farge. PH 2,6. Bruksløsningen har 5 dagersholdbarhet.
4521015
 

Desinf overflate Antibac 88,8% 750ml

Overflatedesinfeksjon med ekstra effekt på virus. Dreper alle bakterierog virus på kun 30 sek. Den egner seg derfor godt til bruk i situasjonermed økt risiko for virus eller ved kjent smitte. Den populære 750 mlflasken håndteres lett med én hånd.For video av produ ktet se under Lenker lengre ned på denne siden.
3355645
 

Desinf.overfl Antibac 75% 750ml m/tensid

Effektiv overflatedesinfeksjon med tensid som både desinfiserer, rengjørog virker rusthemmende. Kan brukes på områder med risiko for rester avorganisk materiale, og er vann- og fettoppløsende. Tilhørende pumpebestilles separat.
4522044
 

Desinfek overfl kluter Antibac refill

Refill til spann med kluter, 300 stk. Dreper bakterier, ulike virus og sopp. Klutene er godt fuktet med desinfeksjonsvæske, og bruke s som refill til spann eller veggdispenser.
3365174
 

Desinfek. overfl kluter Antibac 300stk

Store kluter til rask og effektiv desinfisering av overflater og utstyr.Dreper bakterier, ulike virus og sopp med en virketid på 1 min. Væskengir ikke resistens, og etterlater ingen stoffer på flaten etterfordamping. Hver klut er 22x22 cm store, og blå farge, dekker inntil 5 m2
3360873
 

Desinfeks overfl Antibac 75% 750ml spray

Flytende overflatedesinfeksjon i praktisk flaske med spraypumpe.Spraypumpen har en kraftig doseringsevne uten aerosoldannelse slik a tvæsken fordeles jevnt på objektet/flaten. Sprayen egner seg godt for åkomme til på vanskelige steder.For video av produktet se unde r Lenker lengre ned på denne siden.
4522046
 

Desinfeksjon Antibac Touchscreen wipes

Antibac Touchscreen Wipes er enkeltpakkede våtservietter for rengjøringav harde berøringsskjermer på mobiltelefoner, nettbrett og li gnende.Serviettene gir en ren og innbydende skjerm uten skjolder, og bidrar tilgod hygiene. Væskemengden er tilpasset bruk på elektr onikk og fordamperhelt etter bruk.
4522053
 

Desinfeksjon Antibac tastatur wipes

Våtservietter for desinfeksjon av tastaturer, analoge telefoner, mus,kalkulatorer o.l. Hindrer kryssmitte ved bruk av felles utstyr, ogsørger for rene og innbydende arbeidsstasjoner. Leveres i praktisk ogbetjeningsvennlig displaykartong. Serviettene har tilpasset v æskemengdetil bruk på elektronikk, og er store og elastiske.
4522052
 

Desinfeksjon Antibac utstyr 95% 750 ml

Spesialprodukt til desinfisering av av instrumenter og utstyr som lettkorroderer. Den inneholder hele 95 % alkohol og er godt egnet tildesinfeksjon når vann er uønsket, eller til utstyr der utformingen gjørlufttørking tidkrevende. Væsken fordamper raskt.
4522024
 

Desinfeksjon BarrierTech Desi Wipes

Vannbasert desinfeksjonsservietter med langtidsvirkende effekt. 150 stk.
3362593
 

Desinfeksjon BarrierTech MF 80 5l

Vannbasert overflatedesinfeksjon i konsentrat.
3362594