Filtrer:

Blandeflaske for Perasafe

PeraSafe er et oksydativt desinfeksjonsmiddel. Bred drapseffekt på bakterier, virus, sopp. Dokumentert effekt på sporer som Clostridium difficile og Bacilliums subtilis. Kort virketid. Er registrert og godkjent av Statens Legemiddelverk. Flaske for blanding av PeraSafe doseposer og vann. Fremgangsmetode: Fyll flasken med 1 dl lunket vann, tilsett doseposen, skru på korken, vend flasken et par ganger. Blandingen har da en lyseblå farge med pH 8. 24 timers holdbarhet, med en kraftig lukt. Utgjør ingen helserisiko ved innånding.
4521012

Blandeflaske for Virkon 0.5l

Virkon er et oksydativt overflate desinfeksjonsmiddel med bred drapseffekt på bakterier, virus og sopp. Skånsom for mennesker, materiale og miljø. Påvirkes ikke av organisk materiale. Kort virketid. Registrert og godkjent av SLV og registrert i TKVD. Virkon blandeprosedyre: Fyll blandeflasken med 0.5 liter lunkent vann, tilsett 1 tablett med Virkon, skru på korken. Blandeflasken vendes noen ganger. Bruksløsningen har en lysrosa farge. PH 2,6. Bruksløsningen har 5 dagers holdbarhet.
4521015

Desinf overflate Antibac 88,8% 750ml

Overflatedesinfeksjon med ekstra effekt på virus. Dreper alle bakterier og virus på kun 30 sek. Den egner seg derfor godt til bruk i situasjoner med økt risiko for virus eller ved kjent smitte. Den populære 750 ml flasken håndteres lett med én hånd. For video av produktet se under Lenker lengre ned på denne siden.
3355645

Desinf.overfl Antibac 75% 750ml m/tensid

Effektiv overflatedesinfeksjon med tensid som både desinfiserer, rengjør og virker rusthemmende. Kan brukes på områder med risiko for rester av organisk materiale, og er vann- og fettoppløsende. Tilhørende pumpe bestilles separat.
4522044

Desinfek overfl kluter Antibac refill

Refill til spann med kluter, 300 stk. Dreper bakterier, ulike virus og sopp. Klutene er godt fuktet med desinfeksjonsvæske, og bruke s som refill til spann eller veggdispenser.
3365174

Desinfek. overfl kluter Antibac 300stk

Store kluter til rask og effektiv desinfisering av overflater og utstyr. Dreper bakterier, ulike virus og sopp med en virketid på 1 min. Væsken gir ikke resistens, og etterlater ingen stoffer på flaten etter fordamping.
3360873

Desinfeks overfl Antibac 75% 750ml spray

Flytende overflatedesinfeksjon i praktisk flaske med spraypumpe. Spraypumpen har en kraftig doseringsevne uten aerosoldannelse slik at væsken fordeles jevnt på objektet/flaten. Sprayen egner seg godt for å komme til på vanskelige steder. For video av produktet se under Lenker lengre ned på denne siden.
4522046

Desinfeksjon Antibac Touchscreen wipes

Antibac Touchscreen Wipes er enkeltpakkede våtservietter for rengjøring av harde berøringsskjermer på mobiltelefoner, nettbrett og lignende. Serviettene gir en ren og innbydende skjerm uten skjolder, og bidrar til god hygiene. Væskemengden er tilpasset bruk på elektronikk og fordamper helt etter bruk.
4522053

Desinfeksjon Antibac tastatur wipes

Våtservietter for desinfeksjon av tastaturer, analoge telefoner, mus, kalkulatorer o.l. Hindrer kryssmitte ved bruk av felles utstyr, og sørger for rene og innbydende arbeidsstasjoner. Leveres i praktisk og betjeningsvennlig displaykartong. Serviettene har tilpasset væskemengde til bruk på elektronikk, og er store og elastiske.
4522052

Desinfeksjon Antibac utstyr 95% 750 ml

Spesialprodukt til desinfisering av av instrumenter og utstyr som lett korroderer. Den inneholder hele 95 % alkohol og er godt egnet til desinfeksjon når vann er uønsket, eller til utstyr der utformingen gjør lufttørking tidkrevende. Væsken fordamper raskt.
4522024

Desinfeksjon BarrierTech Desi Wipes

Vannbasert desinfeksjonsservietter med langtidsvirkende effekt. 150 stk.
3362593

Desinfeksjon BarrierTech MF 80 5l

Vannbasert overflatedesinfeksjon i konsentrat.
3362594
>