• Kategoribanner Data Mousetrapper uke 21 19

Avlastningsmatte Mousetrapper Active

Med Mousetrapper Active lett tilgjengelig på jobben kan du stå i lengre perioder når du arbeider uten å bli trett. Den myke Active e r designet for at du skal kunne bruke dine vanlige sko og likevel få en riktig ergonomisk belastning på føttene.
3362038

Laptop/Tablet Stand Mousetrapper

Mousetrapper-stativet for laptop/nettbrett er den beste partneren for iPad, E-Reader, laptop og nettbrett. Den ergonomiske designenhjelper brukerne med å løse de problemene som er forbundet med en dårlig arbeidsstilling.
3362037

MouseTrapper Prime

Mousetrapper Prime er den nyeste modellen fra Mousetrapper. Hvis du sitter ved en stasjonær arbeidsplass og bruker et tastatur i van lig størrelse, passer den perfekt. Du kan bruke Prime både trådløst og med USB-kabel. Avlaster skuldre og armer, og du unngår å få p roblemer med vonde muskler og ledd.
2621526

Mousetrapper Advance 2.0 sort/hvit

Mousetrapper advance 2.0 er en oppfølger til vår storselger advance og den finnes i to utførelser med elegante aksentfarger i hvitt eller turkis. Advance 2.0 lindrer og forebygger musearm og andre problemer som kan oppstå ved arbeid med en tradisjonell datamus.
3355710

Mousetrapper Lite Titanium

Lite er basisproduktet blant Mousetrapper-produktene og er tilpasset etter et tastatur med normal størrelse. Lite er et sunt musealt ernativ som forebygger musearm og andre problemer som kan oppstå ved arbeid med en tradisjonell datamus.
3360731

Underarmsstøtte Mousetrapper sort

Underarmsstøtte som passer til Mousetrapper Office, Prime&Advance. Asymmetrisk form for bedre støtte ved vinklet armstilling. Just erbare fester for midt- eller sideplassering. Laget i sort kunstlær.
3361489
Filtrer:
>