Filtrer:

Kalender Inspirasjon Lærer 20/21

7.sans Inspirasjonkalender er planleggingsboken for deg som er lærer - på alle trinn. Kalenderen gir deg tips, ideer og inspirasjon i din lærerhverdag. Spiralisert rygg gjør den enkel å bruke til personlige notater og planlegging.
3365848

Kalender Lærer 20/21

7.sans Lærer er en ukekalender som gir deg litt godt med skriveplass. Den har også en praktisk timeinndeling pr dag, og spiralisert rygg gjør den enkel å bruke til personlige notater og planlegging.
3365847

Omslag Novum imitert skinn sort

Sort imitert skinnomslag til Novum kalender. NB! Kun omslag. Kalenderinnmat finner man under tilbehørsprodukter.
2057913

Planleggingsbok Læreren Nature 20/21

Det miljøvennlige arbeidsverktøy for lærere som gir oversikt, struktur og fleksibilitet. Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette på hverdagen.
3365849

Planleggingsbok barnehage 20/21

Arbeidsverktøy for barnehagelærere som gir oversikt, struktur og fleksibilitet. Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av barnehagelærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan systematisere og øke kvaliteten på arbeidet med barna, foresatte og kolleger. Et fantastisk verktøy i spiralisert utgave med plastomslag. Format 21x29,7cm.
2052019

Planleggingsbok grunnskole 20/21

Arbeidsverktøy for lærere i grunnskolen (barne- og ungdomsskolen). Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av lærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan systematisere og øke kvaliteten på arbeidet med elevene, foresatte og kollegene. Et fantastisk verktøy! Format 21x29 ,7cm. Spiralisert med myk blått plastomslag.
2052007

Planleggingsbok grunnskolen 20/21

Arbeidsverktøy for lærere i grunnskolen (barne- og ungdomsskolen). Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av lærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan systematisere og øke kvaliteten på arbeidet med elevene, foresatte og kollegene. Et fantastisk verktøy innbundet i imitert skinn. Format 21x29,7cm.
2052005

Planleggingsbok skolelederen 20/21

Arbeidsverktøy for skoleledere som gir oversikt, struktur og fleksibilitet. Planleggingsboken kan også brukes av ledere i barnehage og på høyskolenivå.
2052018

Planleggingsbok skoleåret

Nyttige skjemaer og lister for hjelp til planlegging, gjennomføring og vurdering av undervisningen. Informativ brukerveiledning vedr . hvert skjema. Idégrunnlag for utarbeidelse av egne skjemaer. Spiralisert med plastomslag. Format 21 x 29,7cm.
2052009

Planleggingsbok videregående skole 20/21

Arbeidsverktøy for lærere i videregående skole som gir oversikt, struktur og fleksibilitet. Planleggingsboken kan også brukes av lærere i ungdomsskolen og på høyskolenivå. Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av lærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan sytematisere og øke kvaliteten på arbeidet med elevene og kollegene. Et fantastisk verktøy innbundet i imitert skinn. Format 21x29,7cm.
2052020
>